Fusteria / Carpinteria

El nostre servei de fusteria destaca per la personalització dels dissenys, adaptant-nos a les necessitats i gustos del client. Sempre amb la millor qualitat en la matèria prima, treballant amb tot tipus de fusta i xapes. Podem construir aquells mobles que sempre ha volgut tenir però que no acaba de trobar a cap tenda, o aquell moble que ha de ser a mida per aprofitar aquell petit espai perdut a casa seva, o potser ha arribat el moment de canviar els mobles, o els armaris necessiten portes noves o donar un toc de personalitat dins d’aquests. Nuestro servicio de carpintería destaca por la personalidad de los diseños, adaptándonos a las necesidades y gustos del cliente. Siempre con la mejor calidad en la materia prima, trabajamos con todo tipo de maderas y chapas. Podemos construir esos muebles que siempre has querido pero que no acabas de encontrar en ninguna tienda, o ese mueble que ha de ser a medida para aprovechar ese pequeño espacio perdido en su casa, o quizás ha llegado el momento de cambiar los muebles, o los armarios necesitan puertas nuevas o dar un toque de personalidad dentro de estos.

feines varies

Si tens una paret exterior que fa de mur amb el jardí del veí i no vols fer manteniment de pintura, tens moho, taques d’humitats, etc… doncs aquí et donem una idea. / Si tienes una pared exterior que hace de muro con el jardín del vecino y no quieres realizar el mantenimiento de pintar, tienes moho, manchas de humedades,etc… aquí tienes una buena idea.

Mobles menjador disseny propi lacats blanc. Armari frontal passadís nous i lacats en blanc / muebles comedor diseño propio, lacado en blanco. Frontal armarios pasillo nuevos lacados.

MOBLES A MIDA / MUEBLES A MEDIDA

ESCALES DE FUSTA FET A MIDA / ESCALERA DE MADERA A MEDIDA

ARMARIS I PORTES DE FUSTA I LACADES ABATIBLES O CORREDISSES / ARMARIOS Y PUERTAS DE MADERA LACADAS, ABATIBLES O CORREDERAS

Parquet amb diferent models i qualitats / Parquet de diferentes modelos y calidad.

MENJADOR ABANS I DESPRES DE COL.LOCAR PARQUET

COMEDOR ANTES Y DESPUES DE COLOCAR PARQUET

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s