Rehabilitació façanes i cobertes / Rehabilitación de fachadas y cubiertas

Te problemes d’humitats a la seva comunitat o a casa seva ? Te filtracions a través de la coberta ? La façana està deteriorada ? El paviment del terrat està solt i en mal estat provocant goteres al pis de sota ? La seva teulada necessita un manteniment per evitar mals majors ? Obres i Reformes Alella te la solució, treballem amb els millors productes del mercat per impermeabilitzacions donant garanties fins a 10 anys, Realitzem tot tipus de treball per donar la millor solució als seus problemes, tant comunitaris com particulars. / Tiene problemas de humedades en su comunidad o en su casa ? Tiene filtraciones a través de la cubierta ? La fachada está deteriorada ? El pavimento del terrado está suelto y en mal estado rovocando goteras al piso inferior ?. Su tejado necesita un mantenimiento para evitar males mayores ? Obres i Reformes Alella tiene la solución, trabajamos con los mejores productos del mercado para impermeabilizaciones dando una garantía de hasta 10 años. Realizamos todo tipo de trabajos para dar la mejor solución a sus problemas, tanto comunitarios como particulares.

Impermeabilització de cobertes i patis comunitaris amb un bon acabat / Impermeabilización de cubiertas y patios comunidad con un buen acabado.

Rehabilitació de façanes / Rehabilitación de fachadas

 

 

Finestres teulada amb persiana exterior eléctrica, obertura sostre per col.locar finestres i tenir llum natural a les golfes / Ventanas en tejado con persiana exterior eléctrica, apertura para colocar ventana y tener luz natural en el altillo.

BARANA DE VIDRE DE SEGURETAT AMB MUNTANTS D’ACER INOXIDABLE.

BARANDILLA DE VIDRIO DE SEGURIDAD CON MONTANTES DE ACERO INOXIDABLE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s