Detalls varis

Un menjador amb la cara neta dona un molt bon resultat.

Aqui es veu com es fa una obertura a la cuina per tenir visibilitat al menjador.

Canvi d’una ximeneia en un menjador. Primer es fa l’enderroc, despres canvi de paviment i es col.loca la ximeneia nova… falta l’acabat, quan ho tinguem acabat posarem les fotos de final d’obra. 

Cambio de chimenea en un comedor. Primero se hace el derribo, luego cambio de pavimento y colocar chimenea nueva… falta el acabado, cuando lo tengamos ya pondremos las fotos de final de obra.

 

Aquí podem observar com es col.loca un wc sense chasis (la motxilla no está ni dins la paret ni fora, està adossat al wc). / Aquí podemos observar un wc sin chasis (la mochila no está ni dentro de la pared ni fuera, está adosada al propio wc).

 

 

Estem habilitant una masia antiga i hem fet dues escales, una escala rústica amb gres i l’altre escala amb rajola manual recuperada de la propia masia. Estamos reformando una masía antigua y hemos replanteado dos escaleras, una escalera rústica con gres y la otra con piezas manuales recuperadas de la propia masía.

Detall de l’abans i del despres de colo.locar una porta corredissa de vidre en habitació suite. Detalle de antes y después de colocar una puerta corredera de vidrio en habitación suite.

Detall moble bany / Detalle mueble baño

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s