Piscines/Piscinas

Durant l’estiu a pensat en refrescar-se tranquil.lament en el seu jardí? doncs ara és el moment de trucar-nos i demanar un pressupost. Construïm la piscina que millor s’adapti al seu jardí i les seves necessitats, ens dediquem a construir il.lusions als nostres clients. A més de construir la piscina, si volen, els hi podem presentar un projecte paisatgístic creant, dissenyant i fusionant l’entorn de la piscina amb el jardí obtenint l’espai amb la personalitat i estil que li agradi, donant a l’entorn de casa seva un espai únic./ Durante el verano no ha pensado en refrescarse tranquilamente en su jardín? pues ahora es el momento de llamarnos y pedir un presupuesto. Construimos la piscina que mejor se adapte a su jardín y a sus necesidades, nos dedicamos a construir ilusiones a nuestros cliente. Además de la construcción de la piscina, si lo desea, le realizamos un proyecto paisajístico crenado, diseñando y fusionando el entrono de su piscina con su jardín, obteniendo el espacio con la personalidad y el estilo que desee, dando el entorno de su casa un espacio único.

PISCINA ENVOLTADA DE PEDRA NATURAL SENIA AMB ESCALA D’OBRA TIPUS GRADERIA INTERIOR.

PISCINA ENVUELTA DE PIEDRA NATURAL SENIA CON ESCALERA DE OBRA TIPOS GRADERIA INTERIOR.

PISCINA AMB PAVIMENT FUSTA IPE / PISCINA PAVIMENTO MADERA IPE

ZONA JARDÍ FENT UNA PISCINA I ESPAI BARBACOA

ZONA JARDÍN CONSTRUYENDO PISCINA Y ESPACIO BARBACOA

PISCINA AMB PAVIMENT IPE, CONSTRUINT PORXO DE FUSTA APROFITANT ESPAIS

PISCINA CON PAVIMENTO IPE, CONSTRUYENDO PORCHE DE MADERA APROVECHANDO ESPACIOS

PISCINA FENT UN MUR PER AGUANTAR TERRES AMB PAVIMENT FUSTA IPE

PISCINA CON MURO PARA AGUANTAR TIERRAS Y PAVIMENTO DE MADERA IPE

PISCINA AMB PAVIMENT DE RAJOLA MANUAL TIPUS ANTIC

PISCINA CON PAVIMENTO MANUAL TIPO ANTIGUO.

 

PISCINA ENVOLTADA DE GESPA AMB MUR ROCALLA JARDÍ

PISCINA CON CESPED ALREDEDOR Y MURO CON PIEDRAS Y PLANTAS

PISCINA AMB CORONACIÓ PEDRA  BLANCA

PISCINA CORONACIÓ PIEDRA BLANCA

 

PISCINA AMB HAMACA D’OBRA I BANC TIPUS SPA AMB BOQUILLES AMB CAUDAL D’AIGUA I AIRE, LES BOQUILLES SON REGULABLES. S’HA FET UN PAVIMENT DE GRES TOT AL VOLTANT DE LA PISCINA DONANT UNA CONTINUITAT A TOT EL CONJUNT.

EL DETALL DE LA CANAL RECOLLIDA D’AIGUES ESTÀ ENCASTAT DINS EL FORMIGÓ D’OBRA I DEIXANT SIMPLEMENT UNA PETITA OBERTURA D’UN CENTÍMETRE APROXIMADAMENT A TOT EL LLARG DEL JARDÍ PAVIMENTAT. HEM DEIXAT UNS REGISTRES ALS EXTREMS PER PODER NETEJAR ELS CANALS INTERIORS.

PISCINA CON HAMACA DE OBRA Y UN BANCO TIPO SPA CON BOQUILLAS DE CAUDAL DE AGUA I AIRE, LAS BOQUILLAS SON REGULABLES. SE HA REALIZADO UN PAVIMENTO DE GRES ALREDEDOR DE LA PISCINA DANDO UNA CONTINUIDAD A TODO EL CONJUNTO.

EL DETALLE DE LA CANAL DE RECOGIDAS DE AGUAS ESTÁ EMPOTRADO DENTRO DEL HORMIGÓN DE OBRA, DEJANDO SIMPLEMENTO UNA RANURA DE UN CENTÍMETRO APROXIMADAMENTE A LO LARGO DEL JARDÍN PAVIMENTADO. HEMOS DEJADO UNOS REGISTROS A LOS EXTREMOS PARA PODER LIMPIAR LOS CANALES INTERIORES.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s