Jardins, terrasses i patis / Jardines, terrazas y patios

Realitzem dissenys acollidors que permeten gaudir d’aquests espais durant tot l’any. Utilitzem diferents tipus de materials segons la ubicació del immoble i ús que es vol fer de l’espai./ Realizamos diseños acogedores que permiten gozar de estos espacios durante todo el año. Utilizamos diferentes tipos de materiales según la ubicación del inmueble y uso para dicho espacio.    

Reformem, rehabilitem i solucionem tot tipus d’humitats, esquerdes i altres problemes amb els productes adients a cada situació. Impermeabilitzem terrasses i cobertes amb una garantía fins a 10 anys, sempre indicant els tipus de materials a utilitzar./ Reformamos, rehabilitamos y solucionamos todo tipo de humedades, grietas y otros problemas con los productos más adecuados en cada situación. Impermeabilizamos terrazas y cubiertas con una garantía hasta de 10 años, indicando siempre el tipo de material a utilizar.

JARDÍ AMB  TRES ELEMENTS NATURALS:  la pedra, grava de riu i el gres natural. Al voltant de la casa hem col.locat gres natural, el camí des del carrer fins la casa és de pedra i el resta amb grava, fàcil de mantenir creant un espai molt natural. /  JARDÍN COMBINADO CON TRES ELEMENTOS NATURALES: la piedra, la grava y el gres natural. Alrededor de la casa se ha colocado gres natural, el camino a la casa es de piedra y el resto es grava, fácil de mantener y creando así un espacio muy natural.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

ESCALA DE JARDÍ AMB TRAVESSES DE FUSTA, un bon aliat en el disseny de jardins / ESCALERA DE JARDÍN CON TRAVIESAS DE MADERA, un buen aliado en el diseño de jardines.

PAVIMENT A JARDINS / PAVIMENTO EN JARDINES

Paviments d’exterior enrajolats amb gres, pedra natural o bé formigó imprès / Pavimentos de exterior con gres, piedra natural u hormigón impreso.

COMBINACIÓ PISCINA I JARDÍ / COMBINACION PISCINAS Y JARDINES

Camí de pedra al jardí / camino de piedra en jardín

BALCÓ FUSTA IPE COMBINAT PAVIMENT DE GRES

BALCÓN MADERA IPE COMBINADO CON PAVIMENTO DE GRES

PAVIMENT AMB PEDRA NATURAL COL.LOCANT UN PERFIL D’ACER INOXIDABLE DONANT LA FORMA IRREGULAR AMB ELS CANTOS ARRODONITS.  DETALL TANCA MUR AMB  VEÍ

PAVIMENTO CON PIEDRA NATURAL COLOCANDO UN PERFIL DE ACERO INOXIDABLE DANDO LA FORMA IRREGULAR CON LOS BORDES REDONDEADOS. DETALLE MURO CON VECINO.

TRASDOSSAT DE FUSTA DE IPE PER TAPAR EL MAL ESTAT DE LA PARET I AIXI NO FER CAP TIPUS DE MANTENIMENT D’HUMITATS, PINTAR, TREURE MALES HERBES…APROFITANT LA CÀMARA QUE QUEDA ENTRE MUR I IPE PER DEIXAR LES INSTAL.LACIONS I DONAR UNA IL.LUMINACIÓ INDIRECTA AL PASSADÍS D’AQUEST JARDÍ.

TRASDOSADO DE MADERA DE IPE PARA TAPAR EL MAL ESTADO DE LA PARED I ASÍ NO TENER QUE REALIZAR NINGUN MANTENIMIENTO DE HUMEDADES, PINTAR, SACAR MALAS HIERBAS… APROVECHANDO LA CÁMARA QUE HAY ENTRE EL MURO Y LA MADERA PARA DEJAR LAS INSTALACIONES Y DAR UNA ILUMINACIÓN INDIRECTA AL PASSILLO DE ESTE JARDÍN.

Un pensament sobre “Jardins, terrasses i patis / Jardines, terrazas y patios

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s