Banys / Baños

Vols treure la banyera i posar un plat de dutxa per donar amplitud al bany  ? vols una dutxa d’obra amb el mateix paviment que tot el bany i donar així una continuïtat ? vols canviar la cortina per una mampara de vidre i donar més profunditat al teu espai  ?  Vols canviar la imatge del teu bany per un de més modern ? Estàs cansat de les rajoles ? nosaltres et donarem idees per fer un canvi d’imatge. truca’ns i farem un pressupost sense cap cost. 

Obres i Reformes Alella et renova el bany però també tens l’opció de que et mantingui l’actual en bon estat: canviem les rajoles trencades, reparem humitats, baixem sostres per col·locar ulls de bou, et renovem o ampliem la instal·lació elèctrica o d’aigua, estem a disposició i ens adaptem a les teves necessitats.

Quieres sacar la bañera y poner un plato de ducha para dar amplitud al baño ? Quieres una ducha de obra con el mismo pavimento que el resto del baño para así darle una continuidad? Quieres cambiar la cortina por una mampara y dar más profundidad a su espacio ? Quieres cambiar la imagen de tu baño por una de más moderna? Está cansado de los azulejos ?  Nosotros le daremos ideas para realizar un cambio de imagen.  Llámanos y haremos un presupuesto sin coste.

Obres i Reformes Alella te renueva el baño pero también te podemos mantener en buen estado el baño actual: cambiamos los azulejos rotos, reparamos humedades, bajamos techos para colocar luces, te renovamos o ampliamos la instalación eléctrica o de agua, estamos a disposición y nos adaptamos a tus necesidades.

Hem reformat un bany: primer s’ha tirat un tros de paret amb un angle extrany i no es podia aprofitar (en forma de V) i s’ha fet quadrat deixant un espai pel moble i mirall (i per la part de fora que dona a l’habitació ara la paret està recta i es pot aprofitar posant un armari. Hem fet un tancament de vidre al wc per deixar aquesta zona més íntima. Us detallem amb fotos.

 

Un bany per una casa, per a dues persones. Hi ha una paret que sempre te humitats i deixa el gresite enfosquit, el plat de dutxa en mal estat, la mampara no tanca bé. Només hi ha una pica petita, una aixeta i sense moble on guardar les coses, un endoll. Volen modernitzar el bany, sol.lucionar el tema gresite/humitats, canviar dutxa per evitar humitats al pis de sota, i també volen estar els dos en el bany sense molestar-se. Decidim tirar una paret a terra i fer el bany una mica més gran per poder col.locar un plat de dutxa i una pica amb moble a sota, encara que l’habitació del costat quedi una mica més petita, així de pas arreglem el tema humitats a la paret de la dutxa.

 

Aquí podeu veure els passos a seguir treient banyera i col.locant plat de dutxa / Aquí podreis ver los pasos de sacar una bañera y colocar un plato de ducha.

Hem fet una pica a mida segons indicacions del client / Hemos realizado una pica de lavabo a medida según petición del cliente

Reforma total de dos banys en un habitatge d’Alella / Reforma integral de dos baños vivienda en Alella

AQUI PODEM VEURE DETALL DE LA COL.LOCACIÓ D’UN PLAT DE DUTXA EXTRA PLÀ / AQUI TENEMOS UN DETALLE DE UN PLATO DE DUCHA EXTRA PLANO.

PLATS DE DUTXA D’OBRA, DE PISSARRA, CERÀMICS, MARBRE…

PLATOS DE DUCHA DE OBRA, DE PIZARRA, CERAMICO, MÁRMOL…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

DETALL PETIT LAVABO / DETALLE ASEO

PETITS DETALLS ALS BANYS / PEQUEÑOS DETALLES EN LOS BAÑOS

En aquest bany vem treure la banyera i vem posar un plat de dutxa de marbre i paret marbre a la part proporcional de paret afectada per l’extracció de la banyera, donant així una continuïtat on no es distingeix quina part és l’antiga i quina la part nova. Vem col.locar un vidre fixa com a mampara dutxa i també per separar el wc./ En este baño sacamos la bañera y colocamos un plato de ducha de mármol y reposición de piezas de mármol en la pared afectada dando así una continuidad para no resaltar el mármol antiguo con el nuevo. Colocamos un vidrio fijo como mampara ducha y también para separar el wc.

En aquests dos banys poden veure com els plats de dutxa estan a nivell inferior al resta de paviment. Vem treure els plats de dutxa de ceràmica ja que hi havia humitats al pis de sota, vem impermeabilitzar la zona i vem fer plats d’obra amb paviment antilliscant, fent un banc interior on poder seure./ En estos dos baños podemos ver como los platos de ducha están a un nivel inferior al resto de pavimento. Sacamos los platos de ducha cerámicos ya que había humedades en el piso inferior, impermeabilizamos la zona y colocamos platos de obra con pavimento antideslizante y un banco para poder sentarse.

Aquí tenim un dutxa d’obra amb tancament mampara vidre mate separant així el wc amb paret pintada/ Aquí tenemos una ducha de obra con cerramiento mampara vidrio mate separando así el wc con pared pintada.

GALERIA DE BANYS – En aquest espai trobaràs una petita mostra de models per despertar la teva inspiració. Comptem amb l’experiència necessària per satisfer les teves necessitats i projectar-te un bany actual amb tots els detalls.

GALERÍA DE BAÑOS – En este espacio encontraras una pequeña muestra de modelos para despertar tu inspiración. Contamos con la experiencia necesaria para satisfacer  tus necesidades y proyectar un baño actual con todos los detalles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s