Reformes integrals / Reformas integrales

Realitzem reformes integrals de pisos, cases, torres i tot tipus d’immobles. Ens ocupem de totes les fases del projecte: planificació inicial, redacció del projecte tècnic, si volen li gestionem els tràmits i permisos necessaris. / Realizamos reformas integrales de pisos, casas, torres y todo tipo de inmuebles. Nos ocupamos de todas las fases del proyecto: planificación inicial, redacción del proyecto técnico, si quieren les gestionamos los trámites y permisos necesarios.

Tenim el millor equip de treball per la coordinació i realització de les feines, donant un servei post obra amb totes les garanties./ Tenemos el mejor equipo de trabajo para la coordinación y realización de los trabajos, dando un servicio post obra con todas las  garantías.

Reformem altells, banys, terres, terrasses, cuines, realitzem instal.lació elèctrica, de gas i aigua, calderes, calefaccions, climatitzacions, tancaments d’alumini  i oferim assessorament en temes de disseny, decoració i utilització de diferents materials./ Reformamos altillos, baños, suelos, terrazas, cocinas, realizamos instalaciones eléctricas, de gas y agua, calderas, calefacción, climatizaciones, cerramiento de aluminio y ofrecemos asesoramiento en temas de diseño, decoración y utilización de diferentes materiales.

Reforma d’un habitatge. Nous tancaments, nova cuina, nous banys.  Una xemenia de gas al menjador fet a mida amb pedra recuperada, una vitrina a la cuina fet a mida.

Una reforma integral. Una escala amb volta especial i fet a mida. Nous banys, habitacions, tancaments, nova cuina, menjador… una reforma total per una gran familia.

Un menjador petit, una cuina gran. Unifiquem espais tirant els envans.

Una obertura a l’habitació i traster, tirant paret i fent una obertura per donar més profunditat a l’espai i aprofitar-ho ja que el traster era allargat i fosc. També podem veure el procès d’una capçal de llit i prestatges d’obra unificant espai i aprofitar el sota finestra per posar dos prestatges d’obra amb dos calaixos de fusta penjats, fent de tauleta de nit. / Una apertura de la habitación al trastero, tirando la pared y realizando una apertura para dar más profundidad al espacio y aprovecharlo ya que el trastero era alargado, muy estrecho y sin ventilación. También podemos ver el cabezal de la cama y los estantes de obra unificando espacio y aprovechar el espacio bajo la ventana para hacer dos estantes de obra con dos cajones de madera colgados, así queda como si fuera una mesita de noche.

En aquesta mateixa casa s’ha fet tot el paviment i escales noves, donant un toc modern i càlid a la vegada. Aqui us deixo una tria de fotos de les dues escales. Una de parquet i l’altre amb paviment hidràulic recuperat de les cases de l’Eixample de Barcelona. El pladur que tenien a l’escala s’ha anulat i s’ha col.locat un vidre de seguretat, donant llum i profunditat a l’escala./ En esta misma casa se ha realizado todo el pavimento junto con las escaleras, dando un toque moderno y a la vez cálido. Aquí os dejamos a la vista fotos del antes y después de la obra. Una de parquet y la otra con pavimento hidráulico recuperado de l’Eixample de Barcelona. El pladur de la escalera haciendo de pared se anula y se coloca un cristal transparente, dando luz y profundidad a la escalera.

Petits detalls  d’una reforma a Barcelona / Pequeños detalles de una reforma en Barcelona

Ara estem acabant de reformar un garatge a despatx, falten fotos final d’obra. / Ahora estamos reformando un garaje a despacho. Faltan fotos final de obra.

Transformar un garatge a un despatx amb totes les comoditats / Transformar un garaje a un despacho con todas las comodidades.

Reforma d’una masia donant un toc especial en el materials antics trobats dins de la casa, com les rajoles, el forn de llenya, la premsa de vi… aquí us deixem un detall fotogràfic de l’obra realitzada.  / Reforma de una masía dando un toque especial en los materiales antiguos de la casa como azulejos, horno de leña, prensa de vino… aquí os dejamos un detalle fotogáfico de la obra realizada.     

Hem reformat un pis a Barcelona per llogar:  reformar cuina i mobles, tancaments alumini nous, nova instal.lació elèctrica,d’aigua i gas. Paviment de parquet i els dos banys nous./ Hemos reformado un piso en Barcelona para alquilar: reformar cocina y muebles nuevos, cerramiento de aluminio, instalación nueva de gas, agua y eléctrica. Pavimento de parquet y los dos baños nuevos.

Ja hem acabat de reformar  aquest pis de Barcelona. Aquí podeu veure uns quants canvis / Ya hemos acabado de reformar este piso en Barcelona. Aquí pueden ver algunos cambios.

Aquest és el mateix pis de Barcelona amb els dos banys reformats / Este es el mismo piso de Barcelona con los dos baños reformados.

Mobles menjador lacats fets a mida amb disseny propi, polir parquet existent./ Muebles comedor lacados, diseño propio. Parquet existente pulido.

Mateixa reforma a Barcelona amb moble disseny aprofitant el màxim el racó d’una habitació / Misma reforma en Barcelona con mueble diseño aprovechando al màximo el rincón de la habitación.

Reformar garatge en una sala de joc pels nens i un dormitori amb bany./ Reformar garaje en una sala de juego para los niños y un dormitorio con baño.

Petit estudi a Barcelona convertit en un habitatge amb saló menjador cuina i un bany / Pequeño estudio convertido en vivienda con salón comedor cocina y baño.

Reforma d’una planta baixa d’una casa donant un espai virtual on la xemeneia separa la cuina del menjador, la cuina és una illa i el resta de mobles fan de paret. / Reforma de una planta baja de una casa dando espacio virtual donde la ximenea separa la zona cocina con zona comedor, la cocina és una isla y el resto de muebles hacen de pared.

Reforma d’una casa fent cuina amb illa i menjador, amb diferents paviments i ximenea d’obra / Reforma de una casa realizando cocina con isla y comedor, con diferentes pavimentos y chimenea de obra.

Reforma d’un soterrani buit en una sala d’estar amb TV i sala de jocs, fent obertura a l’escala per donar llum natural / Reforma de un sótano vacío en una sala de estar com TV y sala de juegos, realizando una obertura en la escalera para dar luz natural

Reforma d’un altre soterrani  buit, fent d’aquest espai perdut, una sala d’estar per fer una mica de zona de gimnàs, mirar TV, sala de jocs o simplement escoltar música o llegir. S’ha fet una petita bodega per guardar bons vins.  / Reforma de otro sótano, aprovechando este espacio vació para realizar una sala con zona gimnásio, zona TV, de juegos o simplemente escuchar música o leer. Se ha hecho una pequeña bodega para guardar los buenos vinos.

GALERIA D’OBRES REALITZADES – En aquest espai trobaràs una petita mostra de models per despertar la teva inspiració. Comptem amb l’experiència necessària per satisfer les teves necessitats i projectar-te una reforma actual amb tots els detalls.

GALERÍA D’OBRES REALITZADES – En este espacio encontraras una pequeña muestra de modelos para despertar tu inspiración. Contamos con la experiencia necesaria para satisfacer  tus necesidades y proyectar una reforma actual con todos los detalles.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s